Hjemmebesøk

Scanox-06a

 Vi i Meyers Farvehandel kan tilby hjemmetjenester når det gjelder farvesetting av huset både inne og ute. Vi har ansatte med årelang erfaring på farger og materialvalg, og som har det som sin lidenskap å finne ut hva nettop DU er ute etter.

Vi kommer hjem til deg for en konsultasjon, tar bilder og går igjennom det du vil ha hjelp til - etter en lang prat tar vi med oss dette tilbake til butikken. Vi avtaler ett nytt møte i butikken noen dager senere, da vi presenterer forslaget vi har kommet frem til. Her blir det også lagt frem ett hefte der vi har satt alt i system for deg, slik at du får med deg det komplette farge- og materialforslaget hjem. Du får selvsagt også låne med deg det du vil av gardinprøver, farveprøver, tapetbøker, teppeprøver m.m.

Har du av ulike årsaker problemer med å rekke våre åpningstider, lar det seg gjøre å avtale møte i butikken med vår interiørkonsulent på kveldstid. Har du ett litt stort prosjekt som det tar tid å gjennomgå og du ønsker en litt lengre prat, kan dette være løsningen for deg. Det er også mulig å gjøre det samme på dagtid, på denne måten slipper du å stå lenge i kø å vente.

Vi i Meyers Farvehandel gleder oss til å hjelpe nettop DEG med å finne dine farver og tapeter.

Halvors Favoritter_-_Barnas_Verden_web

Fargerike Fargekart

Fargerike lanserer hele tiden nye farvekart enten i samarbeid med trend eksperter som Halvor Bakke eller basert på kommende trender.

Les mer her!

Spraylakk - i alle farver


bilVi lager original lakk til bilen din på sprayboks, pensel flaske til flekk lakkering eller til sprøytelakkering.


Les mer her!

heftgrunning

Nye produkter fra JOTUN

Jotun er markedsleder og den største innovatøren av alle malings produsenter og har lansert mange ny grunninger.

Les mer her!

 

Tjralin2

Med Tjæralin kan du beise nytt treverk uten grunning under

Tjæralin Dekkende/Beis er en oljebasert dekkbeis/Beis som kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning Les mer her !

Baronesse Silke 3liter nett

Fargerikes spesialutviklede interiørprodukter - Gir deg et perfekt sluttresultat.

Fargerike er landets ledende kjede av fargehandlere og vi har på bakgrunn av mange års erfaring satt sammen vårt eget sortiment av malingsprodukter..

 

Les mer her

Våre samarbeidspartnere

fargerike  kirsch  jordan  jotunNY borge  3M

  ppgtjaeralin  forbo  Gerflor  golvabia  rbi